Ta strona nie jest wspierana przez Twoją przeglądarkę. Rekomendujemy Chrome, Safari, Edge lub Firefox.

Bezpłatna wysyłka na terenie Polski od 99 zł Paczkomaty InPost oraz kurier DPD

15. Urodziny Nowa odsłona marki LaCava

Koszyk

Gratulacje! Twoje zamówienie kwalifikuje się do bezpłatnej wysyłki. Brakuje 100 zł do bezpłatnej wysyłki,.
Brak więcej produktów

Produkty
Suma Bezpłatne
Koszty wysyłki oraz zniżki są podsumowane w kasie.
Kontynuuj zakupy

Podczas szkolenia skupiamy się na umiejętnościach praktycznych

Każdy uczestnik otrzymuje pakiet materiałów dydaktycznych

Szkolenia zakończone egzaminem potwierdzającym umiejętności i wiedzę

Pomyślne zakończenie szkolenia potwierdzone jest dyplomem

Podczas szkolenia skupiamy się na umiejętnościach praktycznych

Każdy uczestnik otrzymuje pakiet materiałów dydaktycznych

Szkolenia zakończone egzaminem potwierdzającym umiejętności i wiedzę

Pomyślne zakończenie szkolenia potwierdzone jest dyplomem

DLA GASTRONOMII. DLA PASJONATÓW. DLA CIEBIE.

Profesjonalne, dyplomowane szkolenia baristyczne.

Otwierasz kawiarnię albo zaczynasz pracę w gastronomii? Zacznij od wiedzy i praktycznych umiejętności! A może jesteś kawowym entuzjastą, który chce przygotowywać idealne espresso lub nauczyć się perfekcyjnie spieniać mleko?

Jeżeli tak, to jesteśmy najlepszym miejscem do tego, aby Ci pomóc! Zacznij się szkolić od razu.

"W procesie przygotowywania kawy to umiejętności baristy przesądzają o wszystkim."

JUŻ DZIŚ

ZAPISZ SIĘ NA SZKOLENIE.


AUTHORISED SCA TRAINER & LACAVA HEAD BARISTA

Daria Figaszewska.

Daria jest związana z branżą kawy Specialty od 2014 roku. Posiada bogate doświadczenie jako Head Baristka, manager lokali gastronomicznych, szkoleniowiec.

Jako jedna z zaledwie kilku osób w Polsce, posiada oficjalną autoryzację (program AST), prowadzi prestiżowe i honorowane na całym świecie certyfikowane szkolenia SCA dla aktualnych oraz przyszłych baristów i pracowników branży.

Obecnie prowadzi dwa najbardziej popularne szkolenia certyfikowane Barista Skills, Brewing na trzech poziomach zaawansowania (Foundation, Intermediate, Professional) oraz szkolenie Introduction To Coffee.

 

SHOWROOM & TRAINING ROOM

Doskonale wyposażona sala szkoleniowa.

Pracujemy i szkolimy na najlepszym sprzęcie dostępnym na rynku. Wagi Acaia, młynki Mythos 2 oraz Malkonig EK43, czy topowy ekspres La Marzocco Strada. To tylko przykłady wyposażenia, które oferujemy podczas szkolenia.

Ale sprzęt to nie wszystko. Co ważniejsze, włącznie z gwarancją umiejętności, każdy uczestnik otrzyma rozbudowane materiały szkoleniowe w postaci drukowanych konspektów, tablic i przypominajek, dzięki którym nasi kursanci utrwalają swoją wiedzę.

PALARNIA KAWY.

Szkolenia w najlepszym możliwym miejscu.

Wszystkie szkolenia stacjonarne prowadzimy w naszej palarni kawy pod Warszawą (k. Janek). Dzięki temu, oprócz wiedzy i umiejętności chłoniesz również ducha palarni kawy.

Chcesz zobaczyć jak wygląda proces produkcyjny jednej z najbardziej uznanych palarni kawy Specialty w Polsce? Pracując z kawą od podstaw mamy nie tylko świetny materiał do pracy, ale też najbardziej rozwinięte kompetencje do tego, aby o kawie uczyć innych.