Ta strona nie jest wspierana przez Twoją przeglądarkę. Rekomendujemy Chrome, Safari, Edge lub Firefox.

Bezpłatna wysyłka na terenie Polski od 99 zł Paczkomaty InPost oraz kurier DPD

15. Urodziny Nowa odsłona marki LaCava

Koszyk

Gratulacje! Twoje zamówienie kwalifikuje się do bezpłatnej wysyłki. Brakuje 100 zł do bezpłatnej wysyłki,.
Brak więcej produktów

Produkty
Suma Bezpłatne
Koszty wysyłki oraz zniżki są podsumowane w kasie.
Kontynuuj zakupy

SZUKAMY !

HEAD BARISTA

LaCava – Specialty Coffee Roastery, Head Barista

Tworzymy firmę pracowników pełnych pasji do kawy. Jesteśmy kompletnie oddani dostarczaniu naszym Klientom autentycznego i zawsze najlepszego doświadczenia kawy. Szukamy tylko i wyłącznie gwiazd, pracowników entuzjastycznie nastawionych, utalentowanych i szukających ciągłego rozwoju.

Jako Head Barista palarni LaCava przyłączysz się do niesamowitego zespołu ludzi, miłośników dobrej kawy i staniesz się ambasadorem jakości naszej marki tworząc ją i wyznaczając nowe kierunki naszego rozwoju.

 

Opis stanowiska pracy – czyli co będę robić?

  • Będziesz reprezentować naszą markę jako wyższą jakościową kawę w każdym segmencie w zgodzie z własną oceną i przekonaniami
  • Będziesz dostarczać pełne wsparcie dla Klientów w zakresie szkoleń baristycznych, szkoleń produktowych, w zakresie przeprowadzania sesji cuppingowych, prezentacji produktów, w zakresie przygotowywania i uczestniczenia w eventach
  • Będziesz tworzyć program szkoleniowy LaCava, zarówno w „laboratorium”, jak i na miejscu u Klientów, tworzyć materiały szkoleniowe i przekazywać je nowym i istniejącym Klientom
  • Będziesz współpracować z Roasterem w zakresie doboru kaw do oferty, cuppingów produkcyjnych, profilowania nowych kaw
  • Będziesz przeprowadzać audyty jakościowe u wybranych Klientów
  • Będziesz wdrażać, szkolić i odpowiadać za nowych pracowników przedstawicieli działu szkoleń w naszej firmie
  • Będziesz pilnować i stać na straży znakomitego „customer service” dla naszych nowych, potencjach i aktualnych Klientów w segmencie gastronomii
  • Będziesz odpowiadać za koordynację prawidłowo przeprowadzonych instalacji i serwisów technicznych ekspresów naszych Klientów gastronomicznych nowych i bieżących Klientów
  • Będziesz prezentować proaktywną postawę własnego rozwoju osobistego i zawodowego uczestnicząc w szkoleniach SCA (i innych) oraz konkursach o zasięgu ogólnopolskim reprezentując naszą markę

 

Zakres obowiązków – czyli jakie będziesz mieć zadania?

  • Przeprowadzanie szkoleń kawowych i gastronomicznych dla naszych Klientów zgodnie z istniejącymi i wypracowanymi w naszej firmie standardami, na poziomie minimum SCA Foundation
  • Współpraca z Roasterem w zakresie nowych produktów, cuppingów produkcyjnych, profilowania nowych kaw
  • Kontrola jakości kaw wypalonych
  • Utrzymywanie profesjonalnych i owocnych relacji z Klientami gastronomicznymi
  • Opieka nad Klientem gastronomicznym oraz B2B
  • Przeprowadzać wizyty u Klientów, audyty i szkolenia na miejscu u Klientów
  • Obsługa reklamacji w profesjonalny, konstruktywny i czasowo efektywny sposób
  • Bycie podstawowym źródłem wiedzy i rekomendacji produktowych dla Klientów
  • Konsultowanie z nowymi, potencjalnymi lub bieżącymi Klientami kwestii sprzętowych
  • Koordynowanie z działem serwisu instalacji ekspresów gastronomicznych u Klientów na miejscu
  • Koordynowanie z działem serwisu przeprowadzania napraw ekspresów u Klientów gastronomicznych
  • Obsługiwać i oprowadzać wybranych Klientów po palarni kawy, przeprowadzać testy, cuppingi, wykłady i szkolenia u Klientów
  • Współuczestniczyć oraz współorganizować eventy
  • Odpowiadać na zapytania sprzedażowe

 

Wymagania i kwalifikacje – czyli co potrzebujemy?

  • Minimum 2 lata doświadczenia w środowisku kaw Specialty, wysoka znajomość branży, środowiska branżowego i firm z otoczenia Specialty Coffee
  • Wysoko rozwinięta sensoryka kawowa
  • Mile widziane osiągnięcia i aktywność na polu konkursów baristycznych
  • Mile widziane już posiadane certyfikaty SCA lub inne
  • Prawo jazdy kategoria B
  • Znajomość języka angielskiego na poziomie zapewniającym bezproblemową komunikację oraz czytanie i przetwarzanie specjalistycznych materiałów o kawie
  • Otwartość na okazjonalne podróżowanie po Polsce i czasem poza Polską
  • Absolutne i dogłębne rozumienie procesu seed-to-cup, jak i standardów branży Specialty Coffee
  • Otwarta, towarzyska, pozytywna i dynamiczna osobowość
  • Wysokie umiejętności komunikacji
  • Dobra organizacja pracy, samodzielność w rozwiazywaniu problemów
  • Elastyczność w wielozadaniowości bardzo wymagających i czasem stresujących sytuacjach
  • Zdolność do przekazywania i przyjmowania informacji zwrotnej odnośnie jakości pracy własnej i innych członków zespołu

 

Benefity – czyli co oferujemy ?

  • Praca w zorientowanej na silny rozwój i wzrost firmie
  • Wsparcie i zachęcanie do własnego rozwoju przez uczestniczenie w certyfikowanych szkoleniach zewnętrznych
  • Wsparcie i zachęcanie do pełnego uczestnictwa w najbardziej prestiżowych konkursach baristycznych
  • Możliwość kreowania polityki jakościowej i odpowiadanie za najważniejsze momenty związane z tworzeniem i rozwojem produktów w firmie
  • Praca pełnoetatowa, umowa o pracę z pełnym ubezpieczeniem społecznym i składkami
  • Wysokie i skalibrowane z rozwojem i osiągnięciami wynagrodzenie, 4000 – 8000 zł brutto, pensja początkowa zależna od posiadanych osiągnięć i wkładu do firmy wraz z początkiem zatrudnienia

 

Zainteresowanych proszę o mail z CV, wraz z kilkoma słowami o sobie (pochwal się osiągnięciami w branży czy certyfikacjami 😊 ), na adres:

j.kotowski@lacava.pl 

CC: sylwia@lacava.pl